Lieve mensen,

Via deze weg willen wij u mededelen:

Wellnesshoeve Pura Suerte is afgelopen weekend getroffen door een fikse brand. Tot ons grote verdriet is de locatie gedeeltelijk verwoest, waardoor alle activiteiten momenteel onmogelijk zijn. Hierdoor zijn we genoodzaakt tijdelijk te sluiten. Alle reserveringen worden nagebeld/gemaild om verdere afspraken te maken.

Bedankt voor u begrip!

Privé sauna Brabant

Kom volledig tot rust bij Pura Suerte

Wilt u in Brabant een heerlijk dagje genieten van een sauna arrangement? Waarin privé wellness centraal staat en u heerlijk tot rust kunt komen? Breng dan eens een bezoek aan Wellnesshoeve Pura Suerte, wat zoveel betekent als: Puur Geluk. De naam zegt het al, een bezoekje aan deze Wellnesshoeve in Brabant betekent een dag van rust, ontspanning en geluk. Onze medewerkers zullen ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Wilt u naar de sauna met uw kinderen? Maak er een waar familie uitje van en geef uw gezin een dag vol verwenning en ontspanning! Ook hebben wij een schoonheidssalon met luxe behandelingen. Lees op deze pagina meer over onze luxe privé sauna met zwembad in Brabant!

Boek uw sauna arrangement in Brabant!

In onze dagelijkse hectiek vergeten we weleens dat rust en ontspanning juist zo belangrijk voor ons zijn. Een moment voor uzelf of een familie uitje schiet er nog weleens bij in. Graag willen wij u de sfeervolle ambiance van onze privé wellness sauna laten ervaren, op onze prachtige locatie in Brabant. Kleinschalig, knus en intiem: dat is wat Pura Suerta u te bieden heeft. Wij bieden u een luxe privé sauna met zwembad, uitstekende faciliteiten en
hygiëne. Door onze grote aandacht voor vormgeving, opzet en indeling zult u zich comfortabel en behaaglijk voelen. Boek dus snel uw sauna arrangement of een behandeling in onze schoonheidssalon in Brabant en kom eens naar de sauna met uw kinderen!

noord-brabant

De mogelijkheden van onze Wellnesshoeve

Een schoonheidssalon, een luxe privé sauna met zwembad: een sauna arrangement van Pura Suerte betekent privé wellness van het hoogste niveau. Of u er nu een familie uitje van maakt en naar de sauna met uw kinderen wilt, of heerlijk alleen wilt genieten: Pura Suerta in Brabant biedt u de volgende mogelijkheden:

  • Op afspraak te bezoeken
  • Uitstekende faciliteiten en hygiëne
  • U bent bij ons geen nummer, maar u krijgt de aandacht die u verdient
  • Kleinschalige privé wellness en intiem
  • Heerlijke luxe behandelingen in onze schoonheidssalon

Neem contact op met Pura Suerte

Wilt u onze wellnesshoeve in Brabant bezoeken als familie uitje? Kom naar de sauna met uw kinderen, uw partner of select gezelschap! Neem contact met ons op als u vragen heeft over tarieven en reserveringen. Pura Suerte is telefonisch bereikbaar op nummer: +31 (0)6-39 00 37 66. Kom volledig tot rust bij Wellnesshoeve Pura Suerte in Udenhout, Brabant!

Prive wellness

Luxe privé wellness

Pura Suerte biedt wellness aan met alle mogelijke luxe, zoals een privé sauna. Kies het arrangement dat bij u past.

Bekijk de arrangementen >

Onze schoonheid salon

Wellness Pura Suerte biedt schoonheidsbehandelingen aan op het gebied van huidverzorging, manicure en visagie.

Bekijk de mogelijkheden >

Sauna voor kinderen

Onder begeleiding van minimaal 1 volwassenen kunnen er ook kinderfeestjes in onze sauna worden georganiseerd.

Bekijk de mogelijkheden >

Badkleding in de sauna?

Als u liever badkleding draagt bij het bezoeken van de sauna is dat natuurlijk mogelijk bij het huren van een privé sauna.

Bekijk de mogelijkheden >