Lieve mensen,

Via deze weg willen wij u mededelen:

Wellnesshoeve Pura Suerte is afgelopen weekend getroffen door een fikse brand. Tot ons grote verdriet is de locatie gedeeltelijk verwoest, waardoor alle activiteiten momenteel onmogelijk zijn. Hierdoor zijn we genoodzaakt tijdelijk te sluiten. Alle reserveringen worden nagebeld/gemaild om verdere afspraken te maken.

Bedankt voor u begrip!

Sauna omgeving Breda

Bezoek vanuit Breda Pura Suerte

Bent u vanuit Breda op zoek naar een spa waar u kunt genieten van privé wellness? Dan bent u bij Wellnesshoeve Pura Suerte aan het juiste adres. Bij ons vindt u puur geluk. Daar staat Pura Suerte voor. Vanwege ons brede aanbod is er voor iedereen een geschikt sauna arrangement. Weet u al waar u behoefte aan heeft in een wellnessvanuit Breda? Misschien wilt u wel naar de sauna met uw kinderen. Daar is onze luxe privé sauna met zwembad uitermate voor geschikt. Binnen onze arrangementen bieden wij zelfs kinderfeestjes aan. Kortom, Pura Suerte is dé locatie voor een prettig, veilig en ontspannen familie uitje. Wilt u uzelf eens goed laten verwennen? Reserveer dan een heerlijke behandeling in onze schoonheidssalon en kies een sauna arrangement dat precies bij uw wensen in Breda past!

Behoefte aan privé wellness?

Iedereen heeft wel eens behoefte aan rust en ontspanning. Even niets moeten. Even alleen maar genieten. Wilt u dit het liefste doen vanuit een luxe privé sauna met zwembad? Kom dan vanuit Breda naar Wellnesshoeve Pura Suerte. Onze accommodatie, gebouwd in een oude fruitschuur, biedt ruimte tot 20 personen. U kunt deze ook geheel voor uzelf en uw kleine gezelschap afhuren. Ideaal dus als u kennis wilt maken met een sauna die voor kinderen geschikt is. Of als u op zoek bent naar een ontspannen en prettig familie uitje. Wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. U kunt precies dat sauna arrangement samenstellen zodat u haast niet meer terug wilt naar Breda. Denk aan de heerlijkste behandelingen in onze schoonheidssalon, de lekkerste hapjes in onze lounge en de fijnste ontspanning in onze Finse Kota.

breda

Waarom voor Pura Suerte kiezen vanuit Breda?

Wij zijn natuurlijk niet de enige schoonheidssalon in de omgeving. Maar wilt u echt goed verzorgd worden? Kijk dan naar het aanbod van onze privé wellness. Ook als u een ontspannend en verkwikkend familie uitje zoekt, dan biedt onze sauna zelfs uw kinderen een heerlijke dag. Hierbij onze faciliteiten:

  • Jacuzzi
  • Finse Kota
  • Kruidensauna
  • Infrarood sauna
  • Turks stoombad

En vergeet onze heerlijke loungeruimte en beautysalons niet. Kortom, het ontbreekt u bij ons aan niets.

Wees welkom in onze luxe privé sauna met zwembad

Bent u benieuwd in Breda naar wat een luxe privé sauna met zwembad u kan doen? Maak dan een reservering bij Wellnesshoeve Pura Suerte. Heeft u vragen over onze mogelijkheden of prijzen? Bel dan naar telefoonnummer +31 (0)6-39 00 37 66. U vindt ons in Udenhout. Slechts een half uurtje van Breda af!

Prive wellness

Luxe privé wellness

Pura Suerte biedt wellness aan met alle mogelijke luxe, zoals een privé sauna. Kies het arrangement dat bij u past.

Bekijk de arrangementen >

Onze schoonheid salon

Wellness Pura Suerte biedt schoonheidsbehandelingen aan op het gebied van huidverzorging, manicure en visagie.

Bekijk de mogelijkheden >

Sauna voor kinderen

Onder begeleiding van minimaal 1 volwassenen kunnen er ook kinderfeestjes in onze sauna worden georganiseerd.

Bekijk de mogelijkheden >

Badkleding in de sauna?

Als u liever badkleding draagt bij het bezoeken van de sauna is dat natuurlijk mogelijk bij het huren van een privé sauna.

Bekijk de mogelijkheden >