Lieve mensen,

Via deze weg willen wij u mededelen:

Wellnesshoeve Pura Suerte is afgelopen weekend getroffen door een fikse brand. Tot ons grote verdriet is de locatie gedeeltelijk verwoest, waardoor alle activiteiten momenteel onmogelijk zijn. Hierdoor zijn we genoodzaakt tijdelijk te sluiten. Alle reserveringen worden nagebeld/gemaild om verdere afspraken te maken.

Bedankt voor u begrip!

Culinair

Een dagje tot rust komen

Bent u in Noord-Brabant op zoek naar een unieke wellness locatie met een geweldig restaurant? Neem dan een kijkje bij Wellnesshoeve Pura Suerte. Ons prachtige pand is gelegen in Udenhout en biedt u een geweldig dagje waar u helemaal tot rust komt. Wij bieden u vele faciliteiten zoals een heerlijke kruidensauna, een jacuzzi en massagedouches. Aan het einde van een relaxte dag genieten van een hapje en een drankje? Dat kunt u doen in ons mooie restaurant. U kunt hier genieten van een fijne lunch of diner. Voor iedereen is er wat wils. Meer weten over onze kaart? Kijk dan op onze website. Zin gekregen om van ons heerlijke wellness arrangement te genieten? Of wilt u meer weten over ons restaurant? Neem dan contact met ons op, of lees snel verder voor meer informatie.

Culinair genieten in ons restaurant

Na een bezoek aan onze sauna kan het heel fijn zijn om de dag af te sluiten met een fijne maaltijd of een verfrissend drankje. Ons restaurant biedt u daartoe de gelegenheid. Maar wist u dat wij u nog meer kunnen bieden op culinair gebied? U kunt ook bij ons terecht voor een barbecue in onze grillkota. Een zeer bijzondere ervaring die u niet snel zult vergeten. Wilt u meer weten over ons restaurant of een barbecue in onze grillkota? Wanneer u ons belt, vertellen onze medewerkers u graag meer over de mogelijkheden. Niets is immers zo fijn dan genieten van culinaire hoogstandjes na een ontspannende wellness dag. Nu u meer weet over onze eetgelegenheden, willen we u ook graag meer informatie verstrekken over onze wellness. Want wat kunt u onder andere verwachten wanneer u een relaxte dag bij Wellnesshoeve Pura Suerte boekt? Wij zetten het graag voor u op een rijtje.

Wat kunt u verwachten bij Pura Suerte?

Bij Wellnesshoeve Pura Suerte hebben wij u heel veel te bieden. U kunt onder andere bij ons genieten van:

  • Een rustgevende Finse Kota in onze groene tuin (BBQ-mogelijkheden)
  • Een tuin met een verwarmd zwembad
  • Heerlijke terrassen met ligbedden nabij het zwembad
  • Jacuzzi en infrarood sauna
  • Massagedouches en een Turks stoombad

Geniet van onze wellnessmogelijkheden

Heeft u besloten om een heerlijke dag te genieten van onze wellnessmogelijkheden of ons restaurant? Bel ons dan snel via +31 (0)6-39 00 37 66 of mail ons naar info@wellness-purasuerte.nl. Wij weten zeker dat u optimaal zult genieten in onze wellnesshoeve en ons restaurant!