Lieve mensen,

Via deze weg willen wij u mededelen:

Wellnesshoeve Pura Suerte is afgelopen weekend getroffen door een fikse brand. Tot ons grote verdriet is de locatie gedeeltelijk verwoest, waardoor alle activiteiten momenteel onmogelijk zijn. Hierdoor zijn we genoodzaakt tijdelijk te sluiten. Alle reserveringen worden nagebeld/gemaild om verdere afspraken te maken.

Bedankt voor u begrip!

Wellness omgeving Den Bosch

Een dag vol geluk en ontspanning ervaren?

Wanneer u in Den Bosch eens een dagje wilt ontspannen in een wellness of sauna, dan is een bezoek aan Wellnesshoeve Pura Suerte in Udenhout een juiste keuze. Een familie uitje en naar de sauna met uw kinderen, een bezoek aan de schoonheidssalon of heerlijk ontspannen in onze luxe privé sauna met zwembad: het zal u aan niets ontbreken. U kunt uw sauna arrangement eenvoudig reserveren. Ook vanuit Den Bosch hebben wij inmiddels veel tevreden klanten mogen ontvangen. Wordt u de volgende? Gun uzelf de rust en het comfort en boek nu een privé wellness sauna. Wij vertellen graag wat wij nog meer voor u in Den Bosch kunnen betekenen voor een heerlijke dag vol geluk en ontspanning!

Onze privé wellness mogelijkheden

Naar de sauna met uw kinderen en een ontspannen familie uitje reserveren? Het kan bij Wellnesshoeve Pura Suerte! Of liever vanuit Den Bosch met z’n tweetjes genieten van onze luxe privé sauna met zwembad? Maak uw wensen kenbaar en boek eenvoudig uw sauna arrangement. U vindt bij ons onder andere een Turks stoombad, watervaldouche, massagedouches, jacuzzi, infrarood sauna en scrubmogelijkheden. Dit alles om u te kunnen ontspannen, uw huid te verzorgen en genieten van uw welverdiende rust. Onze wellnesshoeve is dusdanig ingericht, dat u in een serene sfeer terecht zult komen.

Den-Bosch

Breng een bezoek vanuit Den Bosch aan onze schoonheidssalon

Bent u in de buurt van Den Bosch op zoek naar een schoonheidssalon? Ook dan bent u bij Pura Suerte aan het juiste adres. U heeft bij ons de keuze uit verschillende lichaams- en gelaatsbehandelingen. Waarbij wij gebruik maken van producten van een zeer exclusief Italiaans merk. De keuze voor de producten hangt af van de conditie van uw huid, welke wij voorafgaande aan de behandeling zullen vaststellen. U krijgt in onze schoonheidssalon dus de zorg en aandacht die u verdient!

Wat hebben wij u verder te bieden?

Een bezoek aan onze privé wellness vanuit Den Bosch biedt u onder andere:

  • Rust en ontspanning
  • Een behaaglijke ambiance
  • Lekker eten in ons restaurant
  • Verschillende arrangementen
  • Diverse sauna- en wellnessmogelijkheden

Boek nu in Den Bosch uw sauna arrangement!

Boek nu uw familie uitje en kom naar onze sauna met uw kinderen. Of kom met uw partner en reserveer onze luxe privé sauna met zwembad. De medewerkers zorgen ervoor dat het u aan niets zal ontbreken. Voor reserveringen kunt vanuit Den Bosch u ons bellen op telefoonnummer: +31 (0)6-39 00 37 66.

Prive wellness

Luxe privé wellness

Pura Suerte biedt wellness aan met alle mogelijke luxe, zoals een privé sauna. Kies het arrangement dat bij u past.

Bekijk de arrangementen >

Onze schoonheid salon

Wellness Pura Suerte biedt schoonheidsbehandelingen aan op het gebied van huidverzorging, manicure en visagie.

Bekijk de mogelijkheden >

Sauna voor kinderen

Onder begeleiding van minimaal 1 volwassenen kunnen er ook kinderfeestjes in onze sauna worden georganiseerd.

Bekijk de mogelijkheden >

Badkleding in de sauna?

Als u liever badkleding draagt bij het bezoeken van de sauna is dat natuurlijk mogelijk bij het huren van een privé sauna.

Bekijk de mogelijkheden >