Lieve mensen,

Via deze weg willen wij u mededelen:

Wellnesshoeve Pura Suerte is afgelopen weekend getroffen door een fikse brand. Tot ons grote verdriet is de locatie gedeeltelijk verwoest, waardoor alle activiteiten momenteel onmogelijk zijn. Hierdoor zijn we genoodzaakt tijdelijk te sluiten. Alle reserveringen worden nagebeld/gemaild om verdere afspraken te maken.

Bedankt voor u begrip!

Sauna omgeving Eindhoven

Onthaast u bij Pura Suerte

Woont u in Eindhoven en bent u op zoek naar een moment van rust in een sauna of wellness? Wilt u eens een ontspannen familie uitje boeken en naar de sauna met uw kinderen? Breng dan vanuit Eindhoven een bezoek aan Wellnesshoeve Pura Suerte in Udenhout. U zult in een sfeervolle ambiance verwelkomd worden en kunt gebruik maken van onze uitgebreide faciliteiten. Denk daarbij aan onze luxe privé sauna met zwembad, de behandelingen in onze schoonheidssalon en onze privé wellness sauna. Sluit de dag af voor uw vertrek naar Eindhoven in onze loungeruimte met een heerlijk hapje eten. Op deze pagina leest u meer wat een bezoek aan Pura Suerte u in Eindhoven zal brengen. Boek nu snel uw sauna arrangement en komt volledig tot rust!

Onze wellness faciliteiten nabij Eindhoven

Of u nu een familie uitje wilt boeken en naar de sauna met uw kinderen komt, of lekker alleen wilt komen genieten: Pura Suerte zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Wij bieden in onze Wellnesshoeve onder andere watervaldouches, massagedouches, jacuzzi, infrarood sauna, privé wellness (zoals een luxe privé sauna met zwembad), Turks stoombad en scrubmogelijkheden. Tevens hebben wij een loungegedeelte op de begane grond waar u heerlijk kunt genieten van een smakelijke maaltijd. Onze gehele sauna is sfeervol ingericht, wat u een comfortabel en behaaglijk gevoel zal bezorgen.

Ook voor schoonheidsbehandelingen

Op de bovenverdieping van onze wellnesshoeve vindt u de beautysalons. Een bezoek vanuit Eindhoven aan onze schoonheidssalon zal u ontspannen. U heeft de keuze uit verschillende behandelingen. Denk bijvoorbeeld aan massages en gelaatsbehandelingen. We maken daarbij gebruik van een exclusief Italiaanse productenlijn. Het gebruik van onze producten stellen wij af op de conditie van uw huid. Kortom: een bezoek aan onze schoonheidssalon betekent aandacht en persoonlijke zorg.

Overige mogelijkheden van uw sauna arrangement

Daarnaast bieden wij voor u in Eindhoven het volgende:

  • Mogelijkheid tot besloten privé wellness bezoek
  • Een heerlijke lunch of smakelijk diner in onze loungeruimte
  • Een ladies day met high wine of sauna voor kinderen
  • Bruidsarrangementen
  • Hairstyling en make up

Kom een heerlijke dag ontspannen bij Pura Suerte!

Wat uw wensen in Eindhoven ook zijn: een familie uitje, of een ontspannen sauna arrangement voor twee: Wellnesshoeve Pura Suerte maakt het u graag makkelijk. Boek bijvoorbeeld onze luxe privé sauna met zwembad in de buurt van Eindhoven. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden en faciliteiten? Bel ons dan op telefoonnummer +31 (0)6-39 00 37 66 en wij heten u van harte welkom!

Prive wellness

Luxe privé wellness

Pura Suerte biedt wellness aan met alle mogelijke luxe, zoals een privé sauna. Kies het arrangement dat bij u past.

Bekijk de arrangementen >

Onze schoonheid salon

Wellness Pura Suerte biedt schoonheidsbehandelingen aan op het gebied van huidverzorging, manicure en visagie.

Bekijk de mogelijkheden >

Sauna voor kinderen

Onder begeleiding van minimaal 1 volwassenen kunnen er ook kinderfeestjes in onze sauna worden georganiseerd.

Bekijk de mogelijkheden >

Badkleding in de sauna?

Als u liever badkleding draagt bij het bezoeken van de sauna is dat natuurlijk mogelijk bij het huren van een privé sauna.

Bekijk de mogelijkheden >