Lieve mensen,

Via deze weg willen wij u mededelen:

Wellnesshoeve Pura Suerte is afgelopen weekend getroffen door een fikse brand. Tot ons grote verdriet is de locatie gedeeltelijk verwoest, waardoor alle activiteiten momenteel onmogelijk zijn. Hierdoor zijn we genoodzaakt tijdelijk te sluiten. Alle reserveringen worden nagebeld/gemaild om verdere afspraken te maken.

Bedankt voor u begrip!

Familie uitje

Ontspannen bij Wellnesshoeve Pura Suerte

Bent u nog op zoek naar een leuk en ontspannend familie uitje? Dan is Wellnesshoeve Pura Suerte het adres voor een dag echt genieten. De naam van onze hoeve betekent Puur Geluk en dat is ook precies wat u bij ons kunt verwachten. Door de heerlijke rust en de prachtige locatie waar wij gevestigd zijn, kunt u echt ontspannen. Wij vertellen u graag meer over wat wij u te bieden hebben. Denk hierbij onder andere aan een sauna, een Finse kota en een zwemmogelijkheid. De uitstekende plek voor een familie uitje dus. Verder hebben wij mogelijkheden voor een combinatie van een actieve dag en wellness, in de vorm van een golf en relax arrangement. Interesse gekregen? Bent u nog op zoek naar een mooie ervaring voor het hele gezin? Boek dan een familie uitje bij Wellnesshoeve Pura Suerte, of lees verder voor meer informatie over onze Wellnesshoeve Pura Suerte.

Een familie uitje op de perfecte locatie

Wanneer mensen een dag op onze hoeve hebben verbleven, spreken zij over de prachtige en unieke locatie waar Pura Suerte is gevestigd. Wat maakt onze locatie zo uniek? Onze accommodatie was vroeger een oude fruitschuur en is gelegen midden in het prachtige groen. In combinatie met het prachtige landelijke uiterlijk en de aankleding van het gebouw zorgt dit meteen voor een oase van rust bij al onze bezoekers. Een ideale situatie voor een wellness. De wellness kan ook worden afgehuurd voor privégebruik. Ideaal voor bijvoorbeeld een gezellig familie uitje. Genieten van een lekker hapje en een drankje op locatie? Ook dat is mogelijk bij onze hoeve. Kijk op onze website voor de heerlijke kaart. Inmiddels al zin gekregen om zo’n geweldig familie uitje te boeken? Lees eerst deze fijne mogelijkheden van Wellnesshoeve Pura Suerte.

De mogelijkheden bij onze wellnesshoeve

Wat kunt u verwachten van een familie uitje bij onze hoeve in het prachtige Noord-Brabantse landschap? Wij zetten hier vijf mogelijkheden voor u op een rijtje:

  • Een heerlijke kruidensauna
  • Drie beautysalons waar u een fijne behandeling kunt ondergaan
  • Een Finse kota waar u zich tegoed kan doen aan allerhande lekkernijen
  • Jacuzzi en massagedouches
  • Een Turks stoombad

Bel snel naar Pura Suerte

Inmiddel besloten om een familie uitje te boeken bij Wellnesshoeve Pura Suerte? Geef door waar u bij ons van wilt genieten. U kunt ons bellen naar 06-39003766. Wij willen graag het perfecte familie uitje voor u verzorgen.