Lieve mensen,

Via deze weg willen wij u mededelen:

Wellnesshoeve Pura Suerte is afgelopen weekend getroffen door een fikse brand. Tot ons grote verdriet is de locatie gedeeltelijk verwoest, waardoor alle activiteiten momenteel onmogelijk zijn. Hierdoor zijn we genoodzaakt tijdelijk te sluiten. Alle reserveringen worden nagebeld/gemaild om verdere afspraken te maken.

Bedankt voor u begrip!

Hoeve

Van oude fruitschuur tot privésauna

Rijd u bij ons de oprit op dan ligt aan de linkerkant ons woonhuis. Vroeger een oude appelschuur, welke compleet verbouwd is en aan alle eisen des tijds voldoet. U kunt parkeren op ons eigen terrein. Direct voor u ziet u ons bijgebouw: de wellnesshoeve Pura Suerte. Het betreft een particuliere wellness. Het gebouw is gelegen op een prachtige groene locatie. Het adres, de Groenstraat, geeft het al aan. In een groene landelijke omgeving treft u een oase van rust aan. Ook dit gebouw hebben we compleet gerenoveerd. In het bijgebouw maakten we privé gebruik van een jacuzzi en infra rood cabine. Wij zelf vonden het een goed idee om het pand efficiënter te gaan gebruiken.

Hoeve

Vroegere fruitschuur

Ontspannen bij Pura Suerte betekent:

  • Optimale ontspanning
  • Genieten van rust
  • Sfeervolle ambiance
  • Intiem en knus gevoel

Hoe ontstaat een wellness?

Een gedachtenspinsel van twee verliefde mensen (zie ook ons logo). En inderdaad op een bepaald moment werd het idee geboren (I have a dream!) om meerdere mensen gebruik te laten maken van onze accommodatie en zo mee te laten genieten van onze faciliteiten. Een plan werd gemaakt en uitgevoerd. Het resultaat: de huidige wellnesshoeve!

hoeve

Prettige omgeving

De wellness kan afgehuurd worden voor privégebruik. Ideaal om als vriendengroep, teambuilding, sportclub een dagje te komen relaxen! Daarnaast zijn er enkele dagen waarop de wellness openbaar is. Veel mensen voelen zich meer op hun gemak in een kleine sauna dan een extreem grote openbare sauna. Mocht er al schroom zijn om een wellness te bezoeken, dan kunt u dit hier loslaten. Met een groep eigen mensen is het wellicht gevoelsmatig prettiger om met of zonder badkleding hier uw dag door te brengen. Van harte welkom! Belt u gerust voor meer informatie.

Er mag gezegd worden er is voor ieder wat wils. Een aanwinst in het mooie Brabantse landschap, gelegen aan de Loonse en Drunense Duinen.

Reserveer uw sauna ervaring bij ons!
Wij heten u van harte welkom!

Hoeve

Hoeve