Lieve mensen,

Via deze weg willen wij u mededelen:

Wellnesshoeve Pura Suerte is afgelopen weekend getroffen door een fikse brand. Tot ons grote verdriet is de locatie gedeeltelijk verwoest, waardoor alle activiteiten momenteel onmogelijk zijn. Hierdoor zijn we genoodzaakt tijdelijk te sluiten. Alle reserveringen worden nagebeld/gemaild om verdere afspraken te maken.

Bedankt voor u begrip!

Luxe privé sauna

Uiterst comfortabel genieten

Bent u op zoek naar een luxe privé sauna? Kijk dan eens rond in het aanbod van Wellnesshoeve Pura Suerte. Wij streven puur geluk na. Dat is wat Pura Suerte betekent. Voor ons staat geluk voor de grootste luxe, het fijnste comfort en de diepst reinigende en verzorgende behandelingen. Wij begrijpen ook als geen ander dat u het beste kunt genieten in een klein gezelschap. Daarom is onze aanpak niet te vergelijken met de grote spa resorts. Waar honderden gasten per dag vertoeven. Dicht tegen elkaar gepropt in diverse sauna’s. Bij ons bent u geen nummer, maar een gewaardeerde gast. Wij zorgen dat u optimaal geniet in onze accommodatie. Dat kan namelijk perfect in onze privé sauna.

Wat onze luxe privé sauna voor u kan betekenen

Het is u wellicht al bekend dat u na een dagje sauna volledig opgeladen bent. U heeft uw gezondheid weer een boost gegeven, bent van binnen en buiten compleet gereinigd en voelt zich weer als herboren. Omdat u bij ons de mogelijkheid heeft onze accommodatie, die geschikt is voor maximaal 20 personen, volledig af te huren, kunt u compleet privé ontspannen. Zeker voor kleine gezelschappen is dit ideaal. Denk aan uw familie bijvoorbeeld. Omdat u onze faciliteiten volledig af kunt huren, bieden deze ook voor kleine kinderen een veilige en betrouwbare omgeving. Maar ook als u met een stel vrienden of vriendinnen wilt genieten van complete luxe, biedt Pura Suerte uitkomst. Heeft u al eens gedacht aan een bedrijfsuitje naar een spa? Dit blijkt ontzettend goed voor teambuilding! Wees volledig uzelf, in een ontspannen sfeer en versterk de band met uzelf en uw collega’s.

Maak uw dagje aan onze privé sauna compleet

Nadat u bijvoorbeeld onze infrarood sauna bezocht heeft, kunt u bij Pura Suerte nog veel meer ondernemen. Breng een bezoekje aan onze jacuzzi. Of geniet van ons Turks stoombad. Een behandeling ondergaan bij onze schoonheidssalon behoort ook tot de mogelijkheden. En sluit uw dag af met een heerlijke BBQ in onze Finse Kota. Kortom, wij bieden in een paar woorden:

Kies ook voor privé wellness

Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden bij Wellnesshoeve Pura Suerte? Reserveer uw dag direct. Of benader ons als u vragen of een specifiek verzoek heeft. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer +31 (0)6-39 00 37 66 en e-mailadres info@wellness-purasuerte.nl. Geniet straks optimaal in onze luxe privé sauna!