Lieve mensen,

Via deze weg willen wij u mededelen:

Wellnesshoeve Pura Suerte is afgelopen weekend getroffen door een fikse brand. Tot ons grote verdriet is de locatie gedeeltelijk verwoest, waardoor alle activiteiten momenteel onmogelijk zijn. Hierdoor zijn we genoodzaakt tijdelijk te sluiten. Alle reserveringen worden nagebeld/gemaild om verdere afspraken te maken.

Bedankt voor u begrip!

Massagesalon

Ontspannende massages 

In onze massagesalon bieden wij diverse lichaamsmassages. Behandelingen die gegarandeerd voor rust en optimale verzorging staan. Onderstaand vindt u een overzicht van onze ontspannende lichaamsbehandelingen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Openingstijden massagesalon

Maandag     09.30 – 17.30
Dinsdag       09.30 – 17.30
Woensdag   09.30 – 17.30
Donderdag  09.30 – 17.30
Vrijdag         09.30 – 17.30
Zaterdag      09.30 – 17.30
Zondag        Op aanvraag

Wilt u een behandeling in de avond?
Op afspraak is het mogelijk om ook in de avond bij ons te kunnen genieten van een heerlijke massagebehandeling.

Bij deze massages werd duizenden jaren geleden al gebruik gemaakt van warme stenen om een therapeutisch effect op lichaam en geest te creëren. Deze exclusieve massagetechnieken, van over de hele wereld, zijn een combinatie van therapeutische warmte van basaltstenen en de diepe werking van de aromasoul aromatische oliën. Deze massage heeft als resultaat een verzachtende en diep ontspannende werking op spieren, lichaam en geest.

Prijs 30 minuten : € 51,00
Prijs 60 minuten : € 87,00

Geniet van een rustgevende rugmassage van 30 minuten. Puur genieten en ontspannen.

Prijs: € 40,00

Geniet van een rustgevende nek-shouder-rug massage van 45 minuten. Puur genieten en ontspannen.

Prijs: € 60,00

Geniet van een rustgevende half body massage van 60 minuten. Puur genieten en ontspannen.

Prijs: € 80,00

Geniet van een rustgevende full body massage van 90 minuten. Puur genieten en ontspannen.

Prijs: € 110,00

Kabat welkomsriuteel lichaam, een scrub en massage van het lichaam, huidanalyse, kabat welkomsritueel gelaat, reiniging van het gelaat, bindweefselroullage, fruitzuurpeeling, dagverzorging. 90 minuten.

Prijs: € 90,00

Kabat welkomsritueel – scrub en massage van het lichaam. 45 minuten

Prijs: € 60,00

Een remineraliserende en diep reinigende modder voor het lichaam met thermisch water uit Grotta Giusti, Italie. 60 minuten.

Prijs: € 70,00

Deze voedende en beschermende behandeling rijk aan Vitamine E en Karitéboter laat uw handen er mooi en gevoed uitzien. 30 minuten ( extra in een behandeling te boeken)

Prijs: € 20,00

Een revitaliserend voetenritueel met Neem extract om uw voeten er mooi gepolijst en verzorg uit te laten zien. 30 minuten ( extra in een behandeling te boeken)

Prijs: € 20,00

Prijs: 60 min. € 79

Blokkades hebben we allemaal, anders zouden we min of meer ‘verlicht’ zijn. Alleen op het moment als je er last van krijgt dan wordt het vervelend en dan kun je denken aan energetische therapie. Dit gebeurt bijvoorbeeld als je in het reguliere circuit niet verder komt, dan kan energetische therapie zeker een uitkomst bieden.

De energetische behandeling

Bij de energetische behandeling wordt er gebruik gemaakt van de handen om te voelen waar er blokkades in de energiebanen van het lichaam zitten. Dat kan door aanraking van het lichaam en te voelen waar blokkades zitten. Door deze blokkades te verwijderen, te doorbreken en het zelfgenezend vermogen te activeren, kan de energie weer stromen en het helingsproces kan in gang gezet worden.

De duur

Een behandeling duurt ongeveer 60 minuten. De hele therapie kan variëren van vijf tot tien behandelingen. Je kunt dit vergelijken met denkpatronen deze zijn ook niet in één keer ‘verholpen’, dit heeft tijd nodig (om deze op de juiste manier toe te passen).

Hoe gaat zoiets?

Bij aanvang van de energetische behandeling als de cliënt binnenkomt, vindt er eerst een (kort) gesprek plaats, dan volgt de behandeling op de behandeltafel of stoel en daarna een afsluitend gesprek. Alles in overleg met de cliënt.
De energetische behandeling zelf wordt als zeer prettig, relaxed en ontspannen ervaren.

Natuurlijk kun je ook eenmalig een keer gebruik maken van een energetische behandeling, dan wordt de intentie uitgezet naar een soort energie-boost, even de accu opladen. Ook dat is heerlijk!

De energetische behandelingen kan je alleen goed uitvoeren als je daadwerkelijk het vermogen hebt om te healen ook wel magnitiseren genoemd Dat is een aangeboren talent.

Verwen uzelf met een heerlijke massage!
Reserveren is zo gedaan.