Lieve mensen,

Via deze weg willen wij u mededelen:

Wellnesshoeve Pura Suerte is afgelopen weekend getroffen door een fikse brand. Tot ons grote verdriet is de locatie gedeeltelijk verwoest, waardoor alle activiteiten momenteel onmogelijk zijn. Hierdoor zijn we genoodzaakt tijdelijk te sluiten. Alle reserveringen worden nagebeld/gemaild om verdere afspraken te maken.

Bedankt voor u begrip!

Ons team

Onze specialisten

Ons team bestaat uit gepassioneerde en ervaren specialisten, die u voorzien van een uitstekende service en persoonlijke aandacht. Ons team bestaat uit:

Hallo,

Van harte welkom op onze site. Graag stel ik mezelf even aan u voor. Mijn naam is Marja van Esch en run sinds 2014, samen met ons team, een luxe privé wellness.

U bent hier met uw gezelschap alleen, huurt de locatie af, er zijn geen andere mensen om u heen.

We hebben bij de privé-woning een oude fruitschuur geheel verbouwd en omgetoverd tot een fantastische relax locatie voor gasten voor alle leeftijden (ook kinderen). Welkom om te komen bubbelen in jacuzzi, genieten in sauna’s of je te laten verrassen in een van de beauty-salons. Culinair komt u niets tekort; smullen rondom een vuurtje in  een heuse finse kota.

Wij informeren naar uw wensen, maken voor u een programma op maat, zodat u optimaal kunt genieten in alle rust.

Mijn doel; mensen blij maken, dat lukt! Vele gasten zijn al helemaal “zen” naar huis gegaan of blijven overnachten.

Immers ons motto luidt: “Lach, geniet en leef!”

Fijn u ook een keer persoonlijk een heerlijke cava namens het huis aan te mogen bieden.

Welkom!

Een ontspannen groet,
Marja van Esch

Mijn naam is Olfa Sassi.

Vol passie en met veel ervaring sta ik voor u klaar voor een heerlijke gezichtsbehandeling, een massage behandeling of visagie.

Ik ben Schoonheidsstyliste, Massagetherapeute en visagist.
Pura Suerte biedt u een unieke beleving in de wellnesshoeve maar ook in de diverse salons. Voor een persoonlijk huidadvies in de beautysalon of een heerlijke lichaamsmassage kunt u bij mij terecht.
Het team van Pura Suerte staat voor professionaliteit, kwaliteit, goede service en persoonlijke aandacht. Wij heten u van harte welkom.