Ons team

Onze specialisten

Ons team bestaat uit gepassioneerde en ervaren specialisten, die u voorzien van een uitstekende service en persoonlijke aandacht. Ons team bestaat uit:

Hallo,

Van harte welkom op onze site. Graag stel ik mezelf even aan u voor. Mijn naam is Marja van Esch en run sinds 2014, samen met ons team, een luxe privé wellness.

U bent hier met uw gezelschap alleen, huurt de locatie af, er zijn geen andere mensen om u heen.

We hebben bij de privé-woning een oude fruitschuur geheel verbouwd en omgetoverd tot een fantastische relax locatie voor gasten voor alle leeftijden (ook kinderen). Welkom om te komen bubbelen in jacuzzi, genieten in sauna’s of je te laten verrassen in een van de beauty-salons. Culinair komt u niets tekort; smullen rondom een vuurtje in  een heuse finse kota.

Wij informeren naar uw wensen, maken voor u een programma op maat, zodat u optimaal kunt genieten in alle rust.

Mijn doel; mensen blij maken, dat lukt! Vele gasten zijn al helemaal “zen” naar huis gegaan of blijven overnachten.

Immers ons motto luidt: “Lach, geniet en leef!”

Fijn u ook een keer persoonlijk een heerlijke cava namens het huis aan te mogen bieden.

Welkom!

Een ontspannen groet,
Marja van Esch

Mijn naam is Sonja Ploeg.

Ik ben nu ruim 8 jaar werkzaam als schoonheidsspecialiste bij diverse hoogwaardige schoonheidssalons waar ik veel ervaring op heb mogen doen. Het motiveert mij om u te helpen met uw huidprobleem en er samen voor te zorgen dat we de juiste oplossing vinden.

Pura Suerte biedt u een unieke beleving in de wellnesshoeve maar ook in de diverse salons. Voor een persoonlijk huidadvies in de beautysalon of een unieke ervaring met onze Skin-Scanner kunt u bij mij terecht.
Het team van Pura Suerte staat voor professionaliteit, kwaliteit, goede service en persoonlijke aandacht. Wij heten u van harte welkom.

Mijn naam is Wendy Coolen, haarstylist sinds 1994.

Met veel passie en plezier vertaal ik de wens van de klant in het haar. In een ontspannen sfeer krijgt u alle aandacht en een goed advies zodat u na uw bezoek aan de salon ook thuis de mooie look zelf kunt verzorgen en stylen. Kwaliteit vind ik zeer belangrijk en kies daarom voor de luxe verzorging van CHI, omdat uw haar het allerbeste verdiend!

Jouw uiterlijk, mijn passie!

Hallo, mijn naam is Floor van Meurs. Sinds juni 2010 ben ik Schoonheidsspecialiste en werkzaam in het vak.

Met veel plezier geef ik behandelingen en volg ik specialisaties zoals acne en
elektrisch ontharen om me te blijven verbreden in het vak. Bij mij kunt u o.a. terecht voor uw gezichtsbehandelingen, harsbehandelingen, massages en natuurlijk voor een passend huidadvies.

Bij Pura Suerte geniet u van luxe en rust zonder vreemden om uw heen. Graag heet ik u welkom bij Pura Suerte, een prachtig concept waarbij u alles onder één dak heeft!