Lieve mensen,

Via deze weg willen wij u mededelen:

Wellnesshoeve Pura Suerte is afgelopen weekend getroffen door een fikse brand. Tot ons grote verdriet is de locatie gedeeltelijk verwoest, waardoor alle activiteiten momenteel onmogelijk zijn. Hierdoor zijn we genoodzaakt tijdelijk te sluiten. Alle reserveringen worden nagebeld/gemaild om verdere afspraken te maken.

Bedankt voor u begrip!

Over ons

Welkom bij Pura Suerte

 

Wie zijn wij?

Wij zijn Colard Winde en Marja van Esch. Met onze liefde voor rust, reinheid en optimale ontspanning zijn wij Wellnesshoeve Pura Suerte begonnen. Op 15 september 2014 zijn de deuren geopend en wij zijn trots deze fantastische plek met u te mogen delen. Onze sauna is zowel privé als openbaar te bezoeken. In onze sauna is badkleding altijd toegestaan.

team-over-ons-pura-suerte

Persoonlijke benadering

U bent bij ons geen nummer, wij begeleiden u waar nodig om er voor te zorgen dat het u aan niets ontbreekt. De hygiëne en kwaliteit van onze faciliteiten laten niets te wensen over. Bij ons voelt u zich omringd door een behaaglijk comfort en overvalt u zeker een geluksgevoel. De opzet, de indeling en de vormgeving versterken dat gevoel.

Tot rust komen

Wij kijken enorm uit naar uw bezoek. Pura Suerte bezoeken betekent een dag vol met ‘puur geluk’. Heerlijk om samen met uw gezelschap even helemaal tot rust te komen.

Neem een kijkje op onze website voor onze faciliteiten en bekijk onze sfeerimpressie om al helemaal in de stemming te komen. Wilt u nog meer informatie of heeft u nog vragen? Wij staan u graag te woord.

Tot ziens bij wellnesshoeve Pura Suerte!

 

 

Let op : bel voor 18.30 uur  als u dezelfde avond nog zou willen komen. Voorkom teleurstelling.