Lieve mensen,

Via deze weg willen wij u mededelen:

Wellnesshoeve Pura Suerte is afgelopen weekend getroffen door een fikse brand. Tot ons grote verdriet is de locatie gedeeltelijk verwoest, waardoor alle activiteiten momenteel onmogelijk zijn. Hierdoor zijn we genoodzaakt tijdelijk te sluiten. Alle reserveringen worden nagebeld/gemaild om verdere afspraken te maken.

Bedankt voor u begrip!

Pedicuresalon

Pedicure

In onze pedicuresalon met pedicure en voetenspa worden uw voeten optimaal verzorgd. Soms vergeten we onze voeten nog wel eens, maar zijn onze voeten niet juist zo belangrijk om goed te verzorgen? Wat denkt u van een heerlijke voeten spa met biologische producten? Ook kunt u uw nagels laten lakken met OPI nagellak.

Pedicuresalon

Voeten verzorgen

Een pedicurebehandeling bestaat uit verschillende handelingen. De voeten worden gedesinfecteerd en dan worden de nagels geknipt.  Vervolgens behandelen we likdoorns, eelt, kloven, ingroeiende nagels en wratten. Hierna wordt alles afgewerkt/glad gemaakt met een nattechniek pedicure freesmachine. Nogmaals worden de voeten gedesinfecteerd en als laatste ingecrèmed. Dit alles is pijnloos! Natuurlijk bekijken we de schoenen en sokken en ontbreekt bij dit alles de voorlichting niet zodat de eventuele klachten niet meer zullen terugkeren. Neem de tijd om een kijkje te nemen naar de behandelingen die we aanbieden. Maak snel een afspraak om uw voeten lekker te laten verwennen.

Basis pedicure-behandeling 30 minuten € 30,00
Basis pedicure-behandeling 45 minuten € 35,00
Voetenbehandeling & voetenspa mini € 52,50
Voetenspa mini € 30,00
Voetenspa maxi € 40,00
Teennagels lakken incl. potje nagellak € 30,00
Voetbehandeling & voetenspa maxi € 62,50
Voetbehandeling & voetenspa mini of maxi & lakken teennagels € 85,00
Ontspannen Voetmassage € 27,50

VOETEN SPA

Voor mooie stralende voeten en soepele hielen. Een voetenspa gebaseerd op op 100% natuurlijke biologische producten. Uw voeten & hielen gaan er zeer verzorgd uitzien na deze spa. Om nog meer voldoening uit deze behandeling te halen is het een weldaad voor uw voeten om voor het slapen gaan de huid te herstellen met body butter of de multi use oil. Komt u ook genieten?!