Lieve mensen,

Via deze weg willen wij u mededelen:

Wellnesshoeve Pura Suerte is afgelopen weekend getroffen door een fikse brand. Tot ons grote verdriet is de locatie gedeeltelijk verwoest, waardoor alle activiteiten momenteel onmogelijk zijn. Hierdoor zijn we genoodzaakt tijdelijk te sluiten. Alle reserveringen worden nagebeld/gemaild om verdere afspraken te maken.

Bedankt voor u begrip!

Privé sauna met zwembad

Knus en intiem

Woont u in Noord-Brabant en bent u op zoek naar een privé sauna met een zwembad bij u in de omgeving? Maak dan kennis met Wellnesshoeve Pura Suerte. Wij hebben voor het eerst onze deuren geopend op 15 september in 2014 en zijn sindsdien hét adres om helemaal tot rust te komen. Bij ons kunt u onder andere terecht voor een privé sauna of een heerlijk verwarmd zwembad in een prachtige groene tuin. Wij vinden het heel belangrijk dat onze wellness de bezoekers dat intieme en knusse gevoel geeft. Wij hebben dit verwezenlijkt door de wellness kleinschalig te houden met maximaal 20 personen. U heeft bij ons daarnaast zelfs de mogelijkheid om de sauna privé te huren. Hierbij kunt u optimaal ontspannen, zonder dat u onbekenden tegenkomt. Meer weten over het huren van een privé sauna? Neem snel contact op, of lees verder over onze privé sauna met zwembad.

Uw eigen sauna met zwembad

Sommige mensen kunnen moeite hebben met naakt zijn tijdens een bezoek aan een spa of wellness resort. Gelukkig hoeft u daar bij ons geen zorgen om te maken. Wanneer u de wellness privé afhuurt, heeft u de mogelijkheid om in badkleding gebruik te maken van de sauna en het zwembad. Verder is dit natuurlijk ideaal voor een uitje met de familie, vriendengroep of sportclub. Dit is een van de vele voordelen die wij onze bezoekers bieden. Wij heten natuurlijk niet voor niks Pura Suerte. Pura Suerte betekent in het Spaans: “Puur geluk”. Wij hopen dat u dat ook tijdens uw verblijven op onze Wellnesshoeve mag ervaren. Aan de vele relaxmogelijkheden zal het in ieder geval niet liggen. Wij willen er graag een aantal voor u op een rijtje zetten.

Privé sauna met zwembadKomt tot rust op onze hoeve

Wij willen dat onze bezoekers helemaal tot rust komen op onze hoeve. In onze wellness is er dan ook voor iedereen wat wils. Bij ons vindt u onder andere:

  • Een heerlijk verwarmd zwembad
  • Een fijne privé sauna met kruiden
  • Een gezellige Finse Kota waar u kunt BBQ’en
  • Een ontspannende jacuzzi en massagedouche
  • Een weldadig Turks stoombad

Vraag naar de mogelijkheden van een sauna met zwembad

Heeft u behoefte aan meer informatie over onze relaxte sauna? Of wilt u een reservering plaatsen? Neem dan contact met ons op via +31 (0)6-39 00 37 66. Verder kunt u ons ook mailen naar info@wellness-purasuerte.nl. Wij beloven dat u optimaal zult genieten van uw privé sauna met zwembad!