Lieve mensen,

Via deze weg willen wij u mededelen:

Wellnesshoeve Pura Suerte is afgelopen weekend getroffen door een fikse brand. Tot ons grote verdriet is de locatie gedeeltelijk verwoest, waardoor alle activiteiten momenteel onmogelijk zijn. Hierdoor zijn we genoodzaakt tijdelijk te sluiten. Alle reserveringen worden nagebeld/gemaild om verdere afspraken te maken.

Bedankt voor u begrip!

Privé wellness

Alleen met uw eigen intimi

Wij begrijpen heel goed dat u behoefte hebt aan privé wellness. Wie zijn wij? Wellnesshoeve Pura Suerte is de naam. U vindt ons in Udenhout. Wij horen regelmatig van onze gasten dat zij al geruime tijd op zoek waren naar een privé wellness voor kleine gezelschappen. Bezochten ze met een groep vrienden, vriendinnen, familieleden of collega’s een groot spa resort? Dan konden zij vrijwel nooit echt ontspannen. Het was er veel te druk. Bovendien zorgde de aanwezigheid van vele onbekende mensen voor een onzeker en bekeken gevoel. Wij bieden u hier de oplossing voor. Bij ons kunt u terecht in onze privé sauna. Sterker nog, onze gehele accommodatie is af te huren voor enkel uw gezelschap tot 20 personen. Lees verder als u meer wilt weten over ons aanbod in privé wellness.

Ons aanbod in privé wellness

Wij zorgen ervoor dat het u aan niets hoeft te ontbreken. Immers, dat u privé van een saunabezoekje wilt genieten, betekent natuurlijk niet dat u niet van alles wat een wellness u te bieden heeft, gebruik kunt maken. Bij onze accommodatie kunt u terecht in diverse sauna’s. Zo bieden wij een infrarood sauna, een kruidensauna en een Turkse stoomsauna. Ook kunt u terecht in onze ruime jacuzzi voor acht personen. Of zwem rond in ons verwarmde buitenzwembad. Wilt u genieten van een heerlijk diner in een privé loungeruimte? Kies dan voor onze Finse Kota. Hier kunt u, al zittende op zachte dierenhuiden, genieten van een compleet verzorgde BBQ. Of kom tot rust in onze loungehoek met open haard. U begrijpt, het ontbreekt u bij ons aan niets. Het enige dat ontbreekt zijn ongenode, onbekende gasten. U geniet enkel met uw intimi van onze wellness. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het aanbod van onze beautysalon!

Welke behandeling wenst u privé te ondergaan?

Zoals gezegd vindt u naast onze sauna’s en loungeruimtes ook een beautysalon. Hier kunt u terecht voor diverse behandelingen. U maakt uw dagje wellness helemaal af met een heerlijke behandeling. U heeft onder andere de keus uit:

  • Pedicures
  • Massages
  • Body peeling
  • Proefkapsels
  • Gezichtsbehandelingen

Toe aan een dagje in een privé wellness?

Wenst u ook volledig te ontspannen in de sauna, rond een haardvuur of tijdens een beautybehandeling? Zonder onbekende gasten, maar volledig privé? Met enkel uw eigen intimi? Kies dan voor een comfortabel en luxe dagje bij Wellnesshoeve Pura Suerte. U bereikt ons via telefoonnummer +31 (0)6-39 00 37 66. Laat u ook ervan overtuigen dat een dagje privé wellness u enorm goed doet, door het zelf te ervaren!

privé wellness