Lieve mensen,

Via deze weg willen wij u mededelen:

Wellnesshoeve Pura Suerte is afgelopen weekend getroffen door een fikse brand. Tot ons grote verdriet is de locatie gedeeltelijk verwoest, waardoor alle activiteiten momenteel onmogelijk zijn. Hierdoor zijn we genoodzaakt tijdelijk te sluiten. Alle reserveringen worden nagebeld/gemaild om verdere afspraken te maken.

Bedankt voor u begrip!

Sauna arrangement

Compleet verzorgd

Zoekt u naar een sauna arrangement waarbij u niks tekort komt? Een arrangement dat u van top tot teen in de watten legt? Kies dan voor Wellnesshoeve Pura Suerte. Onze accommodatie, gelegen in het pittoreske Udenhout, is een kleinschalige spa. Hierdoor geniet u van een heerlijke privé setting. Geen honderden gasten, waar u tegenaan zit gedrukt als u een sauna bezoekt. Maar juist een intieme, ontspannen sfeer. U kunt zelfs onze gehele locatie afhuren voor uw privé gezelschap. Denk aan vrienden, familie of collega’s. Wenst u dat voor alles gezorgd wordt? Van behandelingen en het eten tot aan een overnachting in een nabijgelegen hotel? Kies dan voor een sauna arrangement bij Wellnesshoeve Pura Suerte.

Wat houdt een sauna arrangement in?

Graag vertellen wij u meer over ons aanbod in sauna arrangementen. Deze zijn te boeken vanaf twee personen. U geniet bij ons van privé wellness, enkel met uw eigen gezelschap. Bij elk arrangement kunt vrij gebruik maken van onze handdoeken, badjassen, shampoo, douchegel, conditioner en föhn. Ook trakteren wij u vooraf op een koffie, thee of sapje. Elk arrangement verschilt verder op diverse punten. Wilt u graag genieten van wellness en een beautybehandeling? Kies dan voor bijvoorbeeld een dagje sauna met pedicure of gezichtsbehandeling. Zin in wat lekkers? Wij bieden arrangementen aan met een High Tea of High Wine erbij. Of kies voor de BBQ in onze Finse Kota. Ook voor vrijgezellen, bruiden (en hun moeders) en bruidegoms hebben wij de juiste pakketten samengesteld. Leuk als voorbereiding voor een huwelijksdag! Of kies voor een origineel kinderfeestje bij Wellnesshoeve Pura Suerte!

sauna arrangement

Waar bestaat onze sauna zoal uit?

De ene spa is de andere niet. Er zijn de gigantische resorts waarbij u door de sauna’s de rust niet meer kunt zien. Of u komt terecht bij een privé aangelegenheid die slechts bestaat uit één Finse sauna. Bij ons geniet u van diverse ruimtes waar u volledig kunt ontspannen. Wij hebben voor u een:

  • Relaxruimte met flatscreen
  • Jacuzzi en Turks stoombad
  • Privétuin met zonnebedden
  • Finse Kota en sfeervolle lounge
  • Kruidensauna en Infrarood sauna

Welk arrangement kiest u?

Heeft u al een arrangement in gedachten voor uw dagje uit? Laat u inspireren door ons ruime aanbod. Kies eventueel voor een optie met daarin een hotelovernachting opgenomen. Neem contact op met Wellnesshoeve Pura Suerte via telefoonnummer +31 (0)6-39 00 37 66 of info@wellness-purasuerte.nl voor vragen of algemene informatie. Wij helpen u graag aan het meest geschikte sauna arrangement voor u en uw gezelschap!