Lieve mensen,

Via deze weg willen wij u mededelen:

Wellnesshoeve Pura Suerte is afgelopen weekend getroffen door een fikse brand. Tot ons grote verdriet is de locatie gedeeltelijk verwoest, waardoor alle activiteiten momenteel onmogelijk zijn. Hierdoor zijn we genoodzaakt tijdelijk te sluiten. Alle reserveringen worden nagebeld/gemaild om verdere afspraken te maken.

Bedankt voor u begrip!

Sauna badkleding

Een privébezoek aan onze wellness

Bent u op zoek naar een wellness in Noord-Brabant waar in een sauna met badkleding kunt genieten? Neem dan eens een kijkje bij Wellnesshoeve Pura Suerte. De naam ‘Pura Suerte’ zegt het al. Bij ons ervaart u ‘puur geluk’. Wat hebben wij onze bezoekers te bieden? U kunt onder andere bij ons terecht voor een sauna, jacuzzi of een heerlijk Turks stoombad. Aan het eind van de dag kunt daarnaast ook nog genieten van een hapje en een drankje in ons restaurant. Het fijne aan de hoeve is dat u de mogelijkheid heeft om onze wellness en sauna privé te bezoeken. U kunt dan ook badkleding dragen wanneer u zich daar beter bij voelt. Het bezoeken van een wellness is immers niet voor iedereen vanzelfsprekend. Meer weten over het privé huren van onze sauna en badkleding? Neem dan contact op met ons enthousiaste team, of lees verder voor meer informatie over de mogelijkheden.

Het dragen van badkleding in onze sauna

Zoals gezegd kan het bezoek van een sauna zonder badkleding een behoorlijke stap zijn voor sommige mensen. Bijvoorbeeld wanneer u moeite heeft om zich naakt te vertonen tussen onbekende mensen of wanneer u herstellende bent van een operatie. U kunt allerlei redenen hebben waarom u liever badkleding draagt tijdens uw saunabezoek. Gelukkig kunnen wij bij Wellnesshoeve Pura Suerte u tegemoet komen. Wanneer u privé de sauna of hoeve afhuurt, hoeft u niet bang te zijn dat u andere, onbekende mensen tegenkomt. Daarnaast stellen wij u in de gelegenheid om badkleding te dragen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedere bezoeker zich optimaal relaxt voelt na een dagje bij onze hoeve. Interesse gekregen in het afhuren van onze wellness? Wij vertellen u graag waar u bij ons van kunt genieten.

Optimaal genieten bij Pura Suerte

Wij zetten voor u op een rij, waar u bij ons van kunt genieten. Wij bieden:

  • Een knusse Finse Kota met mogelijkheden tot BBQ’en
  • Een prachtige tuin met een verwarmd zwembad
  • Gelegenheden om te relaxen door de hele tuin zoals een prieel en zonnebedden
  • Een heerlijke jacuzzi en massagedouche
  • Schoonheidsbehandelingen

Bel voor meer informatie

In badkleding genieten van een weldadige sauna in Noord-Brabant? Neem snel contact met ons op door te bellen naar +31 (0)6-39 00 37 66. Ook mailen is mogelijk via info@wellness-purasuerte.nl. Wij weten zeker dat u zult genieten van onze sauna in uw badkleding!