Lieve mensen,

Via deze weg willen wij u mededelen:

Wellnesshoeve Pura Suerte is afgelopen weekend getroffen door een fikse brand. Tot ons grote verdriet is de locatie gedeeltelijk verwoest, waardoor alle activiteiten momenteel onmogelijk zijn. Hierdoor zijn we genoodzaakt tijdelijk te sluiten. Alle reserveringen worden nagebeld/gemaild om verdere afspraken te maken.

Bedankt voor u begrip!

Sauna met kinderen

Een privébezoek aan onze wellness

Bent u in Noord-Brabant op zoek naar een wellness waar u ook een bezoek kunt brengen aan de sauna met uw kinderen? Neem dan eens een kijkje bij Wellnesshoeve Pura Suerte. Doordat wij een zeer kleinschalige opzet hebben (maximaal 20 personen), is het ook voor mensen met kinderen heel geschikt om een bezoekje te brengen aan de sauna. Het kan voor sommige mensen een grote stap zijn om kinderen mee te nemen naar een wellnessresort. Toch is het uw wens om bijvoorbeeld een familie uitje te plannen waarbij u optimaal kunt relaxen, maar ook actief bezig kunt zijn. Wij bij Pura Suerte kunnen u dat bieden in de vorm van wellness en golf-arrangement. Meer weten over het onze wellness? Neem direct contact met ons op, of lees verder over de mogelijkheden voor het bezoeken van de sauna met kinderen.

Met uw kinderen genieten van de sauna

Door de intieme en knusse sfeer van onze wellness voelt u zich helemaal op uw gemak. Bij Wellnesshoeve Pura Suerte heeft u mogelijkheid om een wellness of sauna af te huren voor privé gebruik. Zeker voor een familie uitje met uw kinderen is dit ideaal. U hoeft zich geen zorgen te maken dat uw kinderen andere bezoekers tot last zijn. En u kunt verder zelf helemaal tot rust komen tussen het groen op onze mooie locatie. Komt u helemaal ontspannen uit de sauna en heeft u behoefte aan een lekker drankje of hapje? Dan kunt u terecht bij ons restaurant met een grote kaart. Een aanrader voor families is de Finse Kota waar u de mogelijkheid heeft om onder andere te BBQ’en. Een dagje genieten is nog nooit zo leuk geweest als bij Wellnesshoeve Pura Suerte. Meer weten over de mogelijkheden bij onze hoeve? Lees dan de volgende opsomming.

Het leukste familie uitje

Besloten om een leuk familie uitje te plannen naar Wellnesshoeve Pura Suerte? Dit kunt u allemaal gaan doen met uw gezin:

  • BBQ’en in een knusse Finse Kota
  • Zwemmen in een verwarmd bad in de prachtige tuin
  • Een schoonheidsbehandeling ondergaan
  • Wegdromen in de jacuzzi
  • Genieten van een heerlijke massagedouche

Bezoek onze sauna met uw kinderen!

Meer weten over een bezoek aan onze sauna? Of wilt u gelijk een reservering doen? Bel dan naar +31 (0)6-39003766. U kunt ons mailen via info@wellness-purasuerte.nl. U zult een geweldige dag beleven in onze sauna met uw kinderen!