Lieve mensen,

Via deze weg willen wij u mededelen:

Wellnesshoeve Pura Suerte is afgelopen weekend getroffen door een fikse brand. Tot ons grote verdriet is de locatie gedeeltelijk verwoest, waardoor alle activiteiten momenteel onmogelijk zijn. Hierdoor zijn we genoodzaakt tijdelijk te sluiten. Alle reserveringen worden nagebeld/gemaild om verdere afspraken te maken.

Bedankt voor u begrip!

Sauna

Persoonlijke zorg en aandacht bij Pura Suerte

In de prachtige, groene omgeving van Udenhout in Noord-Brabant ligt sauna en wellnesshoeve Pura Suerte. Bij Pura Suerte wordt u in een sfeervolle ambiance warm onthaald door eigenaren Colard Winde en Marja van Esch. Na ontvangst kunt u met uw gezelschap ontspannen van een heerlijke dag sauna. Bij ons kunt u verschillende arrangementen boeken, eventueel gecombineerd met een behandeling in een van onze beautysalons. Dankzij onze persoonlijke zorg, aandacht en gastvrijheid zal het u aan niets ontbreken!

De oorsprong van de sauna

Waar is een bezoek aan een sauna nu eigenlijk goed voor? Van oorsprong is het een Fins gebruik. De naam betekent zoveel als: droog heteluchtbad. De temperatuur in een sauna is dusdanig hoog, dat men gaat zweten. Door het zweten worden afvalstoffen via de huid afgevoerd, wat een reinigende functie voor het lichaam heeft. Naast de reinigende, lichamelijke functie van het saunabezoek, heeft dit ook een mentale, geestelijke functie. Een saunabezoek wordt namelijk als ontspannend en rustgevend ervaren. Wellnesshoeve Pura Suerte biedt verschillende faciliteiten om u een dergelijke ervaring te geven!

De verschillende sauna’s en faciliteiten van Pura Suerte

Ons dagelijks leven is al hectisch genoeg, gun uzelf een moment van ontspanning! Onze wellnesshoeve is sfeervol ingericht, zodat u volledig kunt ontspannen. Met de grootste zorg en aandacht is onze hoeve ingericht, waar efficiëntie en hygiëne altijd hoog in het vaandel staan. Hieronder leest u meer over onze verschillende faciliteiten:

Van welk arrangement u ook gebruik wenst te maken, voor allen geldt: uw bezoek is vanaf 2 personen. Onze wellness is privé, zodat u in uw eigen gezelschap bent. Wilt u bijvoorbeeld eens naar de sauna met uw kinderen? Dat kan! Of bekijk eens onze Ladies arrangementen met high wine, voor een heerlijk dagje ontspanning met uw vriendinnen. Voor meer vragen over onze arrangementen: bekijk onze website of bel ons zodat wij u persoonlijk te woord kunnen staan.

Bezoek nu onze sauna en ontspan

Wenst u meer informatie over onze arrangementen, onze tarieven en mogelijkheden? Graag komen wij met u in contact. U kunt ons telefonisch bereiken op nummer +31 (0)6-39 00 37 66. Voor een ontspannen bezoek aan de sauna, komt u naar Wellnesshoeve Pura Suerte in Udenhout!