Lieve mensen,

Via deze weg willen wij u mededelen:

Wellnesshoeve Pura Suerte is afgelopen weekend getroffen door een fikse brand. Tot ons grote verdriet is de locatie gedeeltelijk verwoest, waardoor alle activiteiten momenteel onmogelijk zijn. Hierdoor zijn we genoodzaakt tijdelijk te sluiten. Alle reserveringen worden nagebeld/gemaild om verdere afspraken te maken.

Bedankt voor u begrip!

Schoonheidssalon

Neem eens tijd voor uzelf en kies voor een [ comfort zone ] gezichtsbehandeling in de schoonheidssalon Wellnesshoeve Pura Suerte. U heeft bij ons de keuze uit meerdere behandelingen, waar een combinatie van beauty en ontspanning centraal staan. U zult door de ervaren medewerkers van Pura Suerte in de watten worden gelegd! In onze schoonheidssalon maken wij gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten, welke zullen worden afgestemd op uw huidtype en wensen. Wilt u meer weten over een van onze behandelingen? Neem gerust contact met ons op zodat wij u persoonlijk te woord kunnen staan!

De behandelingen in onze schoonheidssalon

Kiest u voor een van de behandelingen in onze schoonheidssalon, dan starten wij als eerste met een intake gesprek. Middels dit gesprek bepalen wij uw huidconditie en brengen we in kaart wat uw wensen zijn. Op basis daarvan kunnen wij de beste product- en behandelmethode kiezen. Dit allemaal ten doel om tot een optimaal resultaat te komen.

Welke producten gebruiken wij?

In onze schoonheidssalon wordt gebruik gemaakt van de producten van het innovatieve Italiaanse merk Comfort Zone. Deze huidverzorgingsproducten geven uitzonderlijke zorg en genoegen voor de huid en voor de zintuigen. De producten pakken veroudering, stress en blootstelling aan de zon aan en verbeteren de conditie van de huid. Tevens bevatten de producten plantaardige ingrediënten die zeer doeltreffend in aanpak zijn.

 

Breng een bezoek aan onze schoonheidssalon!

Wilt u een schoonheidsbehandeling inplannen? Dat kan! Neem dan contact met Wellnesshoeve Pura Suerte op door te bellen naar: +31 (0)6-39003766. Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden. Graag verwelkomen wij u in onze schoonheidssalon voor een heerlijke behandeling!