Lieve mensen,

Via deze weg willen wij u mededelen:

Wellnesshoeve Pura Suerte is afgelopen weekend getroffen door een fikse brand. Tot ons grote verdriet is de locatie gedeeltelijk verwoest, waardoor alle activiteiten momenteel onmogelijk zijn. Hierdoor zijn we genoodzaakt tijdelijk te sluiten. Alle reserveringen worden nagebeld/gemaild om verdere afspraken te maken.

Bedankt voor u begrip!

Wellness omgeving Tilburg

Breng vanuit Tilburg een bezoek aan Pura Suerte

Bent u in de buurt van Tilburg op zoek naar een wellness met sauna arrangement? Kom dan eens een bezoek brengen aan Wellnesshoeve Pura Suerte. Puur geluk, dat is wat Pura Suerte betekent en wat u bij ons zult ervaren wanneer u een sauna arrangement heeft geboekt. Vanuit Tilburg is onze sauna uitstekend te bereiken. U zult bij ons een heerlijk moment van rust en ontspanning ervaren. Vanwege onze kleinschalige opzet, kunt u ook gerust naar de sauna met uw kinderen, voor een waar familie uitje in alle ontspanning! Uzelf eens heerlijk laten verwennen? Kies dan voor een luxe behandeling in onze schoonheidssalon of geniet van onze luxe privé sauna met zwembad! Wilt u meer weten over Pura Suerte? Lees dan verder op deze pagina en boek snel uw sauna arrangement voor u in Tilburg!

Privé wellness en rust in de buurt van Tilburg

Rust en ontspanning is voor ons drukke mensen onmisbaar. Echter wil dit er door de dagelijkse hectiek in Tilburg nog weleens bij inschieten. Trakteer uzelf en uw familie eens op een heerlijk moment van rust en comfort en boek uw familie uitje eens bij Wellnesshoeve Pura Suerte. Een sauna arrangement van Pura Suerte staat garant voor een dag waarop het u aan niets zal ontbreken. Een luxe privé sauna met zwembad, een relax sauna met uw kinderen, een Finse Kota of een heerlijk hapje eten in de loungeruimte. Wij hebben zorgvuldig aandacht besteed aan service, zorg en vormgeving en dit merkt u zeker op tijdens uw saunabezoek vanuit Tilburg. Ook kunt u voor heerlijke behandelingen terecht in onze schoonheidssalon. Kortom: het ontbreekt u aan niets bij Pura Suerte.

tilburg

Kiest u in Tilburg ook voor een privé wellness?

Klantgericht en serviceverlening: bij Pura Suerte bent u geen nummer, maar krijgt u de aandacht die u verdient. Of u nu naar onze schoonheidssalon komt, of een familie uitje boekt en naar de sauna met uw kinderen gaat: u zult omringd worden door een behaaglijk gevoel in onze privé wellness. Daarnaast bieden wij u:

  • Een sfeervolle ambiance
  • De mogelijkheid om op afspraak voor uw gezelschap te boeken
  • Diverse sauna’s
  • Verschillende schoonheidsbehandelingen
  • Heerlijke maaltijden in het loungegedeelte

Heeft u vragen? Neem gerust contact op!

Wellnesshoeve Pura Suerte is gelegen op een prachtige locatie in Udenhout, uitstekend bereikbaar vanuit Tilburg. Wilt u een reservering maken voor ons luxe privé sauna met zwembad of heeft u vragen over de mogelijkheden? U kunt ons telefonisch bereiken op nummer +31 (0)6-39 00 37 66. Hopelijk zien wij u snel verschijnen vanuit Tilburg voor een moment van rust en ontspanning!

Prive wellness

Luxe privé wellness

Pura Suerte biedt wellness aan met alle mogelijke luxe, zoals een privé sauna. Kies het arrangement dat bij u past.

Bekijk de arrangementen >

Onze schoonheid salon

Wellness Pura Suerte biedt schoonheidsbehandelingen aan op het gebied van huidverzorging, manicure en visagie.

Bekijk de mogelijkheden >

Sauna voor kinderen

Onder begeleiding van minimaal 1 volwassenen kunnen er ook kinderfeestjes in onze sauna worden georganiseerd.

Bekijk de mogelijkheden >

Badkleding in de sauna?

Als u liever badkleding draagt bij het bezoeken van de sauna is dat natuurlijk mogelijk bij het huren van een privé sauna.

Bekijk de mogelijkheden >