Lieve mensen,

Via deze weg willen wij u mededelen:

Wellnesshoeve Pura Suerte is afgelopen weekend getroffen door een fikse brand. Tot ons grote verdriet is de locatie gedeeltelijk verwoest, waardoor alle activiteiten momenteel onmogelijk zijn. Hierdoor zijn we genoodzaakt tijdelijk te sluiten. Alle reserveringen worden nagebeld/gemaild om verdere afspraken te maken.

Bedankt voor u begrip!

Sauna omgeving Udenhout

Een ontspannen familie uitje boeken?
Wellnesshoeve Pura Suerte in Udenhout staat garant voor een heerlijke dag ontspanning en rust. Wilt u zich in Udenhout eens onthaasten? Breng dan een bezoek aan onze sfeervolle hoeve en boek uw sauna arrangement. U kunt er ook een waar familie uitje van maken: kom gerust eens naar de sauna met uw kinderen. Maar ook als u met z’n tweetjes in alle rust wilt genieten, kunt u bijvoorbeeld onze luxe privé sauna met zwembad reserveren. Naast onze sauna’s, bieden wij nog meer faciliteiten zoals een schoonheidssalon en loungeruimte waar u een lekker hapje kunt eten. Onthaast u in Udenhout bij Pura Suerte en boek snel uw privé wellness en sauna arrangement!

Meer over Wellnesshoeve Pura Suerte in Udenhout

Onze privé wellness is gelegen in een prachtige, groene omgeving in Udenhout. Het gebouw waarin de hoeve zich bevindt, is een voormalige fruitschuur en compleet gerenoveerd. Er bevinden zich onder andere een luxe privé sauna met zwembad, een jacuzzi, infrarood cabine en een Finse sauna. De wellness kan worden afgehuurd voor privégebruik. Ideaal voor een familie uitje, als u naar de sauna met uw kinderen gaat. Of wellicht voor vriendengroepen of teambuilding! Vanwege onze kleinschalige opzet zult u zich er al snel op uw gemak voelen. Bent u er toch? Gun uzelf dan een luxe behandeling in onze schoonheidssalon!

udenhoutHet boeken van uw sauna arrangement
Voor al onze arrangementen in Udenhout geldt dat het bezoek vanaf 2 personen te boeken is. Wij zijn een privé wellness, zodat u in het comfort bent van uw eigen gezelschap. Ideaal voor een familie uitje als u naar de sauna met uw kinderen wilt komen. Boek bijvoorbeeld onze luxe privé sauna met zwembad, zodat u in alle rust kunt ontspannen. Of geniet in onze schoonheidssalon van een gezichtsbehandeling. U kunt bij ons slippers huren of kopen en vrij gebruik maken van handdoeken, badjassen, shampoo en douchegels. Kijk eens op onze website naar de verschillende arrangementen die wij in Udenhout te bieden hebben.

Reserveer nu uw dag vol ontspanning!
Graag verwelkomen wij u in Udenhout in een sfeervolle ambiance, waar u zich geheid op uw gemak zult voelen. Wilt u meer weten over onze arrangementen of een reservering maken? Bel ons dan op telefoonnummer: +31 (0)6-39 00 37 66 en breng een bezoek aan Wellnesshoeve Pura Suerte in Udenhout!

Prive wellness

Luxe privé wellness

Pura Suerte biedt wellness aan met alle mogelijke luxe, zoals een privé sauna. Kies het arrangement dat bij u past.

Bekijk de arrangementen >

Onze schoonheid salon

Wellness Pura Suerte biedt schoonheidsbehandelingen aan op het gebied van huidverzorging, manicure en visagie.

Bekijk de mogelijkheden >

Sauna voor kinderen

Onder begeleiding van minimaal 1 volwassenen kunnen er ook kinderfeestjes in onze sauna worden georganiseerd.

Bekijk de mogelijkheden >

Badkleding dragen sauna?

Als u liever badkleding draagt bij het bezoeken van de sauna is dat natuurlijk mogelijk bij het huren van een privé sauna.

Bekijk de mogelijkheden >