Lieve mensen,

Via deze weg willen wij u mededelen:

Wellnesshoeve Pura Suerte is afgelopen weekend getroffen door een fikse brand. Tot ons grote verdriet is de locatie gedeeltelijk verwoest, waardoor alle activiteiten momenteel onmogelijk zijn. Hierdoor zijn we genoodzaakt tijdelijk te sluiten. Alle reserveringen worden nagebeld/gemaild om verdere afspraken te maken.

Bedankt voor u begrip!

Sauna omgeving Vught

De vele mogelijkheden in privé wellness

Wilt u graag vanuit Vught genieten van complete ontspanning in een sauna of wellness? Maar voelt u er niks voor om tussen honderden onbekenden een plekje in de sauna te moeten zoeken? Kies dan voor Wellnesshoeve Pura Suerte. Wij bieden privé wellness aan. Omdat onze faciliteiten privé te boeken zijn vanuit Vught, zijn ze uitermate geschikt voor een familie uitje. Wilt u bijvoorbeeld naar de sauna met uw kinderen? Of zoekt u naar een luxe privé sauna met zwembad voor een klein gezelschap? Of wilt u uzelf laten verwennen in onze schoonheidssalon? Reserveer een sauna arrangement bij ons vanuit Vught!

Wat een sauna arrangement met u doet in Vught

Een bezoekje aan een luxe privé sauna met zwembad ontspant, geeft een boost aan uw gezondheid en levert een comfortabele en zorgeloze tijdsbesteding. Maar het kan soms ook een beetje spannend zijn. Als dit uw eerste keer wordt bijvoorbeeld. Dan is het prettig als u enkel met uw eigen intimi bent. Maar ook als u naar de sauna wilt met kinderen, wilt u volledig zorgeloos kunnen genieten. Pura Suerte is de perfecte locatie voor een familie uitje. Maar ook als u met uw vrienden, vriendinnen of collega’s volledig wilt ontspannen in de omgeving van Vught bieden onze faciliteiten uitkomst. Voor iedereen kunnen wij het juiste sauna arrangement samenstellen. Geniet van onze sauna’s, ontspan in onze lounge, smul mee van de BBQ in onze Finse Kota en laat u verwennen in onze schoonheidssalon. U rijdt na een dagje bij Pura Suerte terug naar Vught als een herboren mens!

vught

Voor wie is onze luxe privé sauna met zwembad geschikt?

Iedereen kan bij ons genieten van privé wellness. Van jong tot oud en van beginners tot doorgewinterde sauna-bezoekers. Onze accommodatie biedt plezier voor mensen die willen:

  • Ontspannen tijdens een familie uitje met een lekkere BBQ
  • Relaxen in onze jacuzzi, stoombad of infrarood sauna
  • Behandeld worden in onze schoonheidssalon
  • Genieten van onze sauna met uw kinderen
  • Vertoeven in sfeervolle loungeruimtes

Onze contactgegevens voor wellness en sauna vanuit Vught

Kunt u ook wel een dagje ontspanning vanuit een luxe privé sauna met zwembad nabij Vught gebruiken? Wellnesshoeve Pura Suerte biedt de uitkomst. Komen bij ons ontspannen in een comfortabele, sfeervolle en veilige omgeving. Plaats direct een reservering of benader ons telefonisch via +31 (0)6-39003766. Wij zijn vanuit Vught in slechts 20 minuten te bereiken!

Luxe prive wellness

Luxe privé wellness

Pura Suerte biedt wellness aan met alle mogelijke luxe, zoals een privé sauna. Kies het arrangement dat bij u past.

Bekijk de arrangementen >

Onze schoonheidssalon

In onze schoonheidssalon bieden wij schoonheidsbehandelingen aan op het gebied van huidverzorging, manicure en visagie.

Bekijk de mogelijkheden >

Sauna voor kinderen

Onder begeleiding van minimaal 1 volwassenen kunnen er ook kinderfeestjes in onze sauna worden georganiseerd.

Bekijk de mogelijkheden >

Badkleding in de sauna?

Als u liever badkleding draagt bij het bezoeken van de sauna is dat natuurlijk mogelijk bij het huren van een privé sauna.

Bekijk de mogelijkheden >