Lieve mensen,

Via deze weg willen wij u mededelen:

Wellnesshoeve Pura Suerte is afgelopen weekend getroffen door een fikse brand. Tot ons grote verdriet is de locatie gedeeltelijk verwoest, waardoor alle activiteiten momenteel onmogelijk zijn. Hierdoor zijn we genoodzaakt tijdelijk te sluiten. Alle reserveringen worden nagebeld/gemaild om verdere afspraken te maken.

Bedankt voor u begrip!

Wellness omgeving Waalwijk

Zin in een ontspannen familie uitje?

Zoekt u vanuit Waalwijk naar een sauna of wellness voor een origineel en comfortabel familie uitje? Overweeg dan eens Wellnesshoeve Pura Suerte. Bij ons kunt u terecht voor privé wellness voor gezelschappen tot 20 personen. U bereikt onze luxe privé sauna met zwembad vanuit Waalwijk in nog geen 20 minuten. Bent u meestal niet zo op uw gemak tussen honderden onbekenden in een groot resort? Omdat wij privé af te huren zijn, is onze accommodatie uitermate geschikt als sauna voor uw kinderen of als u zelf geen behoefte heeft aan drukte. U kunt dus desgewenst een bezoekje aan ons brengen zonder onbekende, ongewenste andere gasten. Maar ook als u uzelf een momentje verwennerij gunt in onze schoonheidssalon bieden wij geheid het ideale sauna arrangement aan voor u in Waalwijk!

Welk sauna arrangement bevalt u in Waalwijk?

Onze luxe privé sauna met zwembad biedt u diverse mogelijkheden en opties om te ontspannen. Om het u gemakkelijk te maken hebben wij voor iedereen een geschikt sauna arrangement samengesteld. Kijk gerust rond tussen onze mogelijkheden. Uiteraard kunt u ook losse elementen samenstellen, zoals een behandeling en een diner. Heeft u al een idee waar u behoefte aan heeft vanuit Waalwijk? Een behandeling in onze schoonheidssalon bijvoorbeeld? Kies voor een kleine of uitgrebreide reiniging, massage en verzorging. Wilt u volop genieten in onze sauna’s? Kies dan voor een bezoekje aan onze infrarood sauna, Turks stoombad en Finse Kota. En laat u onderdompelen in onze jacuzzi. Onze sauna biedt ook kinderen volop vertier. Denk aan de BBQ in onze Finse Kota. Dat is heerlijk culinair genieten voor jong en oud. Wilt u na een dagje ontspannen niet meteen terug naar uw huis in Waalwijk? Kies dan voor een arrangement met hotelovernachting.

Wat privé wellness met u doet

Nadat u straks een bezoekje aan onze schoonheidssalon heeft gebracht, of onze sauna met uw kinderen heeft bezocht, geniet u van vele mooie resultaten. Of u nou voor privé wellness met z’n tweetjes of voor een intiem en besloten familie uitje kiest. Een bezoekje aan ons levert u onder andere het volgende op:

  • Vetverbranding
  • Beter afweersysteem
  • Goed voor hart- en bloedvaten
  • Goed voor spieren en gewrichten
  • Volledig ontspannen en opgeladen

Wat zijn uw wensen vanuit Waalwijk?

Heeft u inmiddels ook behoefte aan onze luxe privé sauna met zwembad vanuit Waalwijk? Plan dan snel uw bezoekje bij Wellnesshoeve Pura Suerte. Meer informatie is te verkrijgen via telefoonnummer 06-39003766. Wij informeren u graag over uw komende bezoekje vanuit Waalwijk aan Pura Suerte!

Prive wellness

Luxe privé wellness

Pura Suerte biedt wellness aan met alle mogelijke luxe, zoals een privé sauna. Kies het arrangement dat bij u past.

Bekijk de arrangementen >

Onze schoonheid salon

Wellness Pura Suerte biedt schoonheidsbehandelingen aan op het gebied van huidverzorging, manicure en visagie.

Bekijk de mogelijkheden >

Sauna voor kinderen

Onder begeleiding van minimaal 1 volwassenen kunnen er ook kinderfeestjes in onze sauna worden georganiseerd.

Bekijk de mogelijkheden >

Badkleding in de sauna?

Als u liever badkleding draagt bij het bezoeken van de sauna is dat natuurlijk mogelijk bij het huren van een privé sauna.

Bekijk de mogelijkheden >