Wellness en overnachting

Een bezoek aan Brabant?! 

Als u een bezoek brengt aan onze sauna, is het zeker aan te raden om ook eens de omgeving te bezoeken en te genieten van het mooie Brabant. Wat denkt u van een bezoek aan het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen? Je vindt hier grote zandvlaktes, heide en bossen. Het wordt zelfs de Brabantse sahara genoemd! U kunt hier heerlijk wandelen door het stuifzand, een leuke fietstocht maken door de bossen of zelfs paardrijden.

Aangezien het heerlijk zou zijn om tijdens uw bezoek aan Brabant een combinatie te maken van een bezoek aan onze sauna en de mooie omgeving, hebben wij met een luxe Bed & Breakfast in de directe omgeving afspraken gemaakt. Ook met enkele gerenommeerde hotels in de omgeving hebben wij afspraken gemaakt. Hierdoor kunt u optimaal genieten van al het moois in Brabant.

Onderstaand enkele hotels met voor u interessante arrangementen:
Wilt u de site van het hotel bezoeken, klik op onderstaande naam.

Hotel de Leijhof te Oisterwijk
Hotel Waalwijk te Waalwijk
Hotel, Manege en Herberg Den Dries
Hotel Schaluinenhoeve
Restaurant de Voorkamer

Hotel Schaluinenhoeve

Schaluinenhoeve is een luxe en rustiek hotel gelegen net buiten het centrum van Baarle-Nassau en -Hertog. De prachtige ligging in de natuurlijke omgeving brengt alle rust en ruimte om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Naast luxe hotelkamers die van alle gemakken zijn voorzien, biedt Schaluinenhoeve een grote landschapstuin, een ruime zwemvijver en een historische jachtzaal uitgerust met lounge en bibliotheek.

Wellness arrangement (3 dagen)

 • Welkomstdrankje met borrelhapjes in het hotel
 • 3 Uur lang privé wellness
 • 2 x Luxe overnachting
 • 2 x Uitgebreid ontbijtbuffet

Met dit arrangement krijg je een volledig verzorgde ochtend, middag of avond bij Wellnesshoeve Pura Suerte in Udenhout. Kom volledig tot rust in de kruidensauna, Finse kota, Turks stoombad, infraroodsauna, of een van de andere ontspannende opties!

Het betreft een privé wellness, dus je hebt geen vreemden om je heen. Daarnaast zijn er nog diverse opties los bij te boeken, zoals een bezoek aan de kapper, een kalmerende massage of een schoonheidsbehandeling. Tevens kan een high tea, high wine of barbecue worden verzorgd in een Finse kota. Transfer is optioneel.

Prijs: vanaf € 219,00 p.p.*


Wellness package (3 days)

 • Welcome drink and appetizer in the hotel
 • 3 Hours of private wellness
 • 2 x Luxury overnight at the hotel
 • 2 x Extensive breakfast buffet

This package offers you a fully arranged morning, afternoon or evening at Wellnesshoeve Pura Suerte (Dutch ) in Udenhout. Come and relax in the herb sauna, Finnish kota, Turkish steam bath, infrared sauna, or any of the other relaxing options!

It’s a private wellness so you don’t have any strangers around you. In addition to the package, there are several extra options available, think of a visit to the hairdresser, a calming massage or a beauty treatment. Furthermore, we can arrange a high tea, high wine or barbeque in a Finnish kota. Transfer optional.

Price: starts from € 209,00 p.p.*

Foto impressie

Restaurant De Voorkamer

Het restaurant ademt een huiselijke sfeer met de mooie open haard en grote kast met huisgemaakte lekkernijen. Elf tafels geven het restaurant een knusse sfeer en nodigen uit voor een avond lang tafelen. In de keuken wordt er gekookt met dagverse en lokale producten. Wij bieden een moderne keuken, hoogstaand en verfijnd, creatief met de seizoenen mee. In de tuin is het heerlijk buiten vertoeven.

Restaurant De Voorkamer & Wellnesshoeve Pura Suerte


Restaurant De Voorkamer & Wellnesshoeve Pura Suerte

€ 150,00 p.p. (incl. 3-gangendiner)
€ 160,00 p.p. (incl. 4-gangendiner)

Voor u, als speciale gast van De Voorkamer/Pura Suerte, bieden wij het onderstaande arrangement om de drukte van de dag even heerlijk te vergeten en te relaxen

 • Wellnessbezoek; duur 3 uur
 • EXPRESS behandeling of RELAXING BACK MASSAGE 30 min
 • Aansluitend:Voortreffelijk 3 of 4-gangendiner, incl. koffie en lekkernijen: Verrassingsmenu; Laat u verrassen door ons keukenteam

Programma:

15:00 uur Ontvangst met welkomstdrankje aangeboden door Pura Suerte Rondleiding wellness, beauty en uitleg Finse Kota Gebruik kruidensauna
Verwarmd zwembad (apr/sept), prieeltje en zonnebedden
Voetbad
Massagedouche
Jacuzzi
Infrarood sauna
Turks stoombad
Lounge bij open haard
15:15 uur EXPRESS gezichtsbehandeling of RELAXING BACK MASSAGE 30 min
18:00 uur Aansluitend heerlijk diner bij de Voorkamer!

Restaurant De Voorkamer

Het restaurant ademt een huiselijke sfeer met de mooie open haard en grote kast met huisgemaakte lekkernijen. Elf tafels geven het restaurant een knusse sfeer en nodigen uit voor een avond lang tafelen. In de keuken wordt er gekookt met dagverse en lokale producten. Wij bieden een moderne keuken, hoogstaand en verfijnd, creatief met de seizoenen mee. In de tuin is het heerlijk buiten vertoeven.

Wellnesshoeve Pura Suerte; privé alleen voor u (badkleding toegestaan) Een kleinschalige luxe wellness, welke ruimte biedt aan 2 tot maximaal 20 personen. Geen massa, u bent bij ons geen nummer. U bent dan alleen zonder iemand om u heen! Geniet van sauna’s, jacuzzi, warmte, rust en heerlijke behandelingen.

Hotel de Leijhof te Oisterwijk

Dit hotel is een bosrijk gelegen luxe hotel in Oisterwijk. Sinds kort zijn wij een samenwerking aangegaan met dit hotel om u tijdens uw verblijf nog meer te laten genieten los van heerlijke verwenmomenten binnen de wellness, van een overnachting in dit prachtige hotel, gelegen in het bekende dorp Oisterwijk. Hotel de Leijhof  ligt op 10 minuten autorijden van ons vandaan. Indien gewenst kan er vervoer geregeld worden. Wij hebben een speciaal verwenarrangement voor u samengesteld.

 • Ontvangst in hotel met een drankje en een trio van olijven, oude kaas & pepersalami
 • 2 overnachtingen in een Comfort hotelkamer
 • Op beide dagen een uitgebreid ontbijtbuffet
 • Een heerlijk 4-gangen diner in het restaurant

Het verwenarrangement is alleen te boeken in combinatie met een wellness arrangement naar keuze.
Leijhof verwenarrangement + Wellness & beauty arrangement      € 219,50 p.p.
Leijhof verwenarrangement + High tea/High wine arrangement     € 237,00 p.p.
Leijhof verwenarrangement + Finse Kota arrangement                     € 262,50 p.p.

Voor meer informatie over de arrangementen kunt u ons bellen.

Hotel Waalwijk te Waalwijk

Hotel Waalwijk is een eigentijds **** hotel met uitstekende voorzieningen en een gastvrij en vriendelijk team. U komt er niets te kort tijdens uw verblijf. Met mooie kamers, een uitstekend restaurant en diverse zalen voor uw feesten of vergaderingen. Wij beschikken over een gratis parkeerterrein.

  • Ontvangst met een kop koffie of thee met bonbon bij aankomst in ons hotel.
  • 1 overnachting voor 2 personen in een luxe hotel kamer met Gratis WIFI.
  • Inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet.

  Optioneel bij te boeken : Drie gangen a la carte diner in restaurant aubergine voor € 27,50 pp.

  Het arrangement is alleen te boeken in combinatie met een wellness arrangement naar keuze.

  Hotel Waalwijk arrangement + Wellness & beauty arrangement        € 209,50 pp
  Hotel Waalwijk arrangement + High tea/High wine arrangement       € 227,50 pp
  Hotel Waalwijk arrangement + Finse Kota arrangement                      € 253,00 pp
  Hotel Waalwijk arrangement + Wellness & Beauty & Finse Kota         € 263,00 pp
  Reserveringen vanaf 2 personen.

  Voor meer informatie over de arrangementen kunt u ons bellen.

Hotel, manege en herberg D’n Dries te Drunen

Hotel Herberg Manege D’n Dries, staat voor een geheel nieuwe sfeervolle manege, inclusief slaap- en eetgelegenheid waarbij Brabantse gastvrijheid voorop staat. Wij beschikken over 12 luxe ingerichte kamers, een gezellige brasserie, ruim terras, modern stallencomplex en voldoende parkeergelegenheid. Dit alles gelegen aan het prachtige natuurgebied Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen.
Stelt u zich eens voor: u vertrekt per paard voor een heerlijke rit door de duinen van 1 uur en eindigt bij een prachtige wellness. U en uw paard kunnen hier heerlijk uitrusten. Na uw wellness gaat u terug naar D’n Dries per paard door de duinen.

  • Wellness arrangement incl. paardrijden (2 pers.) 
   • Ochtend: 30 minuten Duoles bij Manege D’n Dries
    Of   Ochtend: buitenrit naar Pura Suerte en weer terug naar D’n Dries onder begeleiding
   • Middag: Wellness arrangement bij Pura Suerte

   Paardrijden: Tijdens een Duoles (30 minuten) leren jullie samen de beginselen van het paardrijden van één van onze gediplomeerde instructrices. Bij rijervaring kunt u ook kiezen voor een in totaal 2 uur durende buitenrit naar Pura Suerte (en later weer terug naar D’n Dries) door de Drunense Duinen onder deskundige begeleiding. Het is ook mogelijk om een fiets te huren bij D’n Dries voor degene die niet per paard mee kan.

   Wanneer begeleider van D’n Dries moet wachten bij de paarden tijdens het ontspannen bij Pura Suerte zijn de kosten € 15,- per uur.

   Totaalprijs arrangement bij Duoles 30 minuten                               € 35,- (€ 25,- bij 1 pers.)
   Totaalprijs arrangement bij buitenrit                                                  € 80,- (€ 60,- bij 1 pers.)

   Wellness: Een bezoek aan wellnesshoeve Pura Suerte in Udenhout.
   1) Wellness & Beauty                                                                                          € 115,50 p.p.
   2) High Tea / High Wine                                                                                      € 130,00 p.p.
   3) Finse kota                                                                                                         € 157,00 p.p.
   4) Wellness & Beauty & Finse Kota                                                                   € 166,00 p.p.

   Ontspanning arrangement incl. paardrijden en overnachting (2 pers.)

   • Ochtend: 30 minuten Duoles bij Manege D’n Dries
    Of   Ochtend: buitenrit naar Pura Suerte en weer terug naar D’n Dries onder begeleiding
   • Middag: Wellness arrangement bij Pura Suerte
   • Avond: 3 gangen diner bij D’n Dries en aansluitend een overnachting in comfort kamer voor 2 pers incl. ontbijt

   Paardrijden: Tijdens een Duoles (30 minuten) leren jullie samen de beginselen van het paardrijden van één van onze gediplomeerde instructrices. Bij rijervaring kunt u ook kiezen voor een in totaal 2 uur durende buitenrit naar Pura Suerte (en later weer terug naar D’n Dries) door de Drunense Duinen onder deskundige begeleiding. Het is ook mogelijk om een fiets te huren bij D’n Dries voor degene die niet per paard mee kan.

   Wanneer begeleider van D’n Dries moet wachten bij de paarden tijdens het ontspannen bij Pura Suerte zijn de kosten € 15,- per uur.

   Totaalprijs arrangement bij Duoles                                            € 177,50 (€ 167,50 bij 1 pers.)

   Totaalprijs arrangement bij buitenrit                                         € 222,50 (€ 202,50 bij 1 pers.)
   (exclusief wachturen begeleider)

   Wellness: Een bezoek aan wellnesshoeve Pura Suerte in Udenhout.
   1) Wellness & Beauty                                                                                                € 115,50 p.p.
   2) High Tea / High Wine                                                                                            € 130,00 p.p.
   3) Finse kota                                                                                                               € 157,00 p.p.
   4) Wellness & Beauty & Finse Kota                                                                         € 166,00 p.p.