Lieve mensen,

Via deze weg willen wij u mededelen:

Wellnesshoeve Pura Suerte is afgelopen weekend getroffen door een fikse brand. Tot ons grote verdriet is de locatie gedeeltelijk verwoest, waardoor alle activiteiten momenteel onmogelijk zijn. Hierdoor zijn we genoodzaakt tijdelijk te sluiten. Alle reserveringen worden nagebeld/gemaild om verdere afspraken te maken.

Bedankt voor u begrip!

Wellness

Kom tot rust bij Pura Suerte

Wilt u een heerlijk dagje vol wellness? Een dagje ontspanning en rust? Kom dan naar Wellnesshoeve Pura Suerte in Udenhout! In onze sfeervolle wellnesshoeve en sauna kunt u heerlijk onthaasten. Neem een duik in ons verwarmde zwembad, pak een drankje in onze loungeruimte en ontspan in een van onze sauna’s. De medewerkers van Pura Suerte zullen u warm onthalen en zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Wilt u meer weten wat wij op het gebied van wellness te bieden hebben? Lees dan verder op deze pagina, neem een kijkje op onze website of bel ons voor het maken van een reservering.

Wat betekent wellness voor u?

Werk, sociale contacten onderhouden, ons gezin, hobby’s… Allemaal zaken die een hoop tijd en energie van ons vragen. Het is echter belangrijk dat we ook voldoende rust nemen en onszelf van tijd tot tijd onthaasten. Eventjes niets doen, ontspannen en weer opladen. Dat is waar het bij wellness om draait. Bij Pura Suerte doen wij ons best om u volledig tot rust te laten komen. Even geen prikkels van buitenaf, maar heerlijk rustig in een serene en sfeervolle ambiance terecht komen. Onze wellnesshoeve is kleinschalig en knus, heeft uitstekende faciliteiten met grote zorg en aandacht voor hygiëne, vormgeving en opzet. Een dagje wellness bij Pura Suerte zal veel comfort en een behaaglijk gevoel geven!

Verschillende arrangementen en faciliteiten

Bij Pura Suerte (wat niet voor niets puur geluk betekent!) kunt u diverse wellness arrangementen boeken. Denk bijvoorbeeld aan het Ladies High Wine arrangement, het Bruidsarrangement en zelfs het boeken van een kinderfeestje is bij ons mogelijk! Zorg, aandacht en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Hieronder ziet u een greep uit de faciliteiten die wij op het gebied van wellness beschikbaar hebben:

  • Een gezellige Finse Kota
  • Een heerlijke aromatische kruidensauna
  • Een heerlijk warme infrarood sauna
  • Een relaxte loungeruimte waar u een hapje kunt eten
  • Een sfeervolle tuin met verwarmd zwembad

Ook kunt u voor een heerlijke behandeling kiezen in een van onze beautysalons. Voor al onze arrangementen geldt dat deze te boeken zijn vanaf 2 personen. Onze wellnesshoeve is privé, zodat u in alle rust met uw eigen gezelschap kunt genieten. Heeft u vragen over onze arrangementen? Neem dan gerust contact met ons op!

Geniet van een welverdiend dagje wellness

Wilt u een van onze arrangementen reserveren of heeft u vragen? Bel Wellnesshoeve Pura Suerte dan op telefoonnummer: +31 (0)6-39 00 37 66 en boek snel uw wellness arrangement!