Lieve mensen,

Via deze weg willen wij u mededelen:

Wellnesshoeve Pura Suerte is afgelopen weekend getroffen door een fikse brand. Tot ons grote verdriet is de locatie gedeeltelijk verwoest, waardoor alle activiteiten momenteel onmogelijk zijn. Hierdoor zijn we genoodzaakt tijdelijk te sluiten. Alle reserveringen worden nagebeld/gemaild om verdere afspraken te maken.

Bedankt voor u begrip!

Zwembad

Verwarmd zwembad

Een verwarmd zwembad van 12 x 4,5 meter met jetstream voor in- en ontspanning. Zwemmen is goed voor de spieren, ontspannend en goed voor de luchtwegen. Er is dan ook de mogelijkheid om even te genieten in het heerlijke verwarmde water.

Een baantje trekken of even lekker afkoelen. Ben je gek op water? Dan is het goed om te weten dat Pura Suerte is voorzien van een zwembad met jetstream.

Zwemmen is gezond

Zwemmen draagt bij aan een gezonde en energieke leefstijl. Het is dus niet alleen leuk, maar ook nog eens goed voor je lichaam en conditie. Laat jezelf na het saunagebruik even heerlijk onderuit glijden in het verkoelende zwembad. Even een paar baantjes trekken of gewoon even lekker afkoelen, geen probleem.

wellness-zwembad